AZ ALKOTÓ SZÁNDÉK DICSÉRETE - Szujó Norbert blogja

RANDOMKULT

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

RANDOMKULT-hírek 2016.05.23

2016. május 23. - Szujó Norbert

Kedves Látogató, kedves Olvasó!

Amikor ezeket a sorokat olvasod (és minden tervszerűen ment), akkor a lap tetején egy új, nagyon laza és tetszetős fejlécben gyönyörködhetsz, amely tökéletesen kifejezi a blog szórakoztató jellegét, közismert, kedvelt karaktereket ábrázol, mozgalmas, színes, mégis harmonikus, kellemes a szemnek. Talán kissé "geekes", de sohasem állt messze tőlem ez a stílus - én is DRAGON BALLon és PÓKEMBERen nőttem fel, mint minden rendes gyerek, de attól még olvasok, nézek mást is.

A fejléc Vig József illusztrátor, alkalmazott grafikus ismerősöm munkája, aki a JOSEPH VIG CREATIV ART vállalkozás alapítója. HONLAPJÁN minden információt megtaláltok a munkásságával kapcsolatban: leginkább karikatúrákra, portrékra szakosodott, ám egészen egyedi megrendeléseket is vállal. Születésnapra, egyéb alkalomra kifejezetten szép ajándék lehet egy A3-as portré vagy egy karikatúrás bögre.
Minden rendelési információt megtaláltok ITT...
...illetve József FACEBOOK oldalán.

A RANDOMKULT blogon (poszton belül) ennyi és semmivel sem több reklám fér meg, de azért még leírom, hogy az árlistát átböngészve kellemesen meglepődtem: láttam már jóval magasabb árakat is ezen a téren.

Nincs más hátra minthogy MEGKÖSZÖNJEM VIG JÓZSEFNEK AZ ÁLDOZATOS ÉS KITARTÓ MUNKÁJÁT, amivel hozzájárult a blog szépüléséhez, épüléséhez! Nem egyszer szabadkozott, hogy megcsinálja a fejlécet, de most sürgősebb (értsd: fizetős) munkája van. Én azonban türelmes voltam és meg is lett az eredménye! Még egyszer NAGYON KÖSZÖNÖM!

Józseffel nem most találkozunk utoljára: tudom, hogy a "bérmunkák" mellett, kedvtelésből is rajzol, talán nagyobb szabású tervei is vannak, de ha mindez nem is realizálódik egykönnyen, alkotói látásmódja mindenképpen figyelmet érdemel. Épp' ezért nem leszek rest elcsípni őt egy interjú erejéig.

13282574_297020697295963_1709659201_o.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://randomkult.blog.hu/api/trackback/id/tr318739734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása