AZ ALKOTÓ SZÁNDÉK DICSÉRETE - Szujó Norbert blogja

RANDOMKULT

Elindult a F.I.O.K. Blog!

2018. február 08. - Szujó Norbert

Elindult másik projektem, a F.I.O.K. (Fantasztikus Irodalmi Olvasói Kör) Facebook-csoport blogja. A F.I.O.K. Blog beköszönője a következő:

Kedves Látogató!

A F.I.O.K., azaz Fantasztikus Irodalmi Olvasói Kör egy facebook-csoport formájában született meg 2017. nyarán. Célunk a fantasztikus irodalom népszerűsítése, valamint a hazai fantasztikus irodalmi színtér különböző táborainak összefogása egy közös kommunikációs tér, fórum kialakításával. Még nagyon hosszú és rögös út áll előttünk, ám a csoport fejlődése töretlen, egyre több tagunk van és egyre több projekttel hívjuk fel magunkra a figyelmet. Ennek a folyamatnak az egyik fontos állomása a blog elindítása, melyre azért volt szükség, hogy a facebookon megosztott fontos információkat rendszerezett, átlátható formában közöljük újra. Szeretnénk, ha egyes hazai eseményekre, egy-egy jelenséget feltáró cikkre, vagy érdekes megjelenésre és különösen hazai alkotókra, alkotói csoportokra, kiadókra, szervezetekre nagyobb figyelem irányulna.
Mint a F.I.O.K. minden projektje, a blog is közösségi szellemben működik, ami azt jelenti, hogy kevés formai és tartalmi megkötéssel lényegében bárki írhat a blogra.

A Blog célja továbbá, hogy egyfajta kiindulópontot, kapaszkodót jelentsen azoknak, akik csak most kezdenek kalandozni a fantasztikum rendkívül színes világában. Épp ezért egy fontos cikkeket, hasznostartalmakat, érdekes interjúkat gyűjtő, folyamatosan frissülő linktárat építünk, amelyet a LINKTÁR menüpont alatt érhetsz el! 

A blog másik nagyon fontos szerepe, hogy a F.I.O.K. saját kreatív projektjeivel kapcsolatos híreket, információkat az érdeklődők elé tárja.

A F.I.O.K. első kreatív projektje, a F.I.O.K. Antológia, egy kósza ötletként született meg: megkérdeztem a csoportban, hogy részt vennének-e páran egy ingyenes, online antológia létrehozásában. Nagy meglepetés volt, hogy nem csak lelkes írók, de grafikusok is jelentkeztek, így az előkészületek elindultak. Ingyenes, elektronikus, online antológiát tervezünk. Ezzel kapcsolatban minden fejleményről beszámolunk hamarosan.

Másik Kreatív projektünk a F.I.O.K. Alkotói Csoport, amelynek nem titkolt célja egy amatőr alkotói közösség felépítése. Amellett, hogy a csoporttagok írással, alkotással, művészetekkel kapcsolatos érdekes tartalmakat osztanak meg egymással, kreatív gyakorlatokkal, témafelvetésekkel igyekszünk majd alkotásra ösztönözni őket.

Ha szeretnél csatlakozni bármelyik projektünkhöz, a "CSATLAKOZZ!" menüpont alatt találsz részleteket!

Kellemes és hasznos időtöltést kívánok!

Szujó Norbert
F.I.O.K., admin

Ezzel egy új korszak kezdődött el az életemben, de még koránt sincs vége az útkeresésnek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://randomkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8213645554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása