AZ ALKOTÓ SZÁNDÉK DICSÉRETE - Szujó Norbert blogja

RANDOMKULT

VISSZATÉRÜNK CRYWENBE!

Bloodlust #4 Seraph – AJÁNLÓ

2018. május 06. - Szujó Norbert

A május 13.-án megrendezésre kerülő Képregényfesztiválra végre jó eséllyel megjelenik a magyar, vámpíros dark fantasy-horror-cyberpunk képregény, a Bloodlust új része.

A sorozatról:

A Bloodlust 2060-ban, egy alternatív cyberpunk jövőben játszódó magyar szerzői képregény. Leginkább harc orientált, de nem hiányoznak belőle a cselszövések és történeti csavarok. Előkelő helyet kapnak a képregény világában a vámpírok és a vérfarkasok. Rendhagyó módon itt nincs összetűzés a két faj között, sőt a történet alakulásával akár bajtársak is lehetnek. Viszont, hogy ne legyen egyszerű a dolog, fajon belüli viszályok elég gyakoriak.

A Föld egy világméretű, ember által okozott katasztrófa után éppen újjáépülőben van. Crywen, ahol történetünk is játszódik, az egyik leggyorsabban fejlődő neopolisz, ami New York romjaira épült rá.

Ez a képregény arra világít rá, hogy a romjaiból újjá épített világ is ugyanolyan romlott és mocskos, mint amilyen előtte volt. Az ember nem változik.

A világot az átlagember számára ismeretlen erők mozgatják, néhányan tudnak erről, és megpróbálnak harcolni ezen erők ellen a technika eszközeivel, néhányan meg úgy élik le nyomorúságos életüket, hogy nem is tudnak ezekről a dolgokról. A történetben sok fontos szereplő akad, és az események több szálon futnak. Ezek a szálak néha összefutnak, néha különválnak.

A képregényt 2005-ben kezdtük el. Két számot készítettünk el 2008 decemberéig, de úgy éreztük, hogy a sztori és világ, finomításra szorul, ezért 2009 nyarán elkezdtük újratervezni a világot és 2010 októberére elkészült az első szám, a Bloodlust 1. – Ébredés. Innentől kezdve pedig nincs megállás! =) – forrás: bloodlust.hu

 

bl4cov.jpgAz alkotók közleménye a legújabb részről:

Terveink szerint a 14. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválra jelenik meg Bloodlust című magyar szerzői cyberpunk/fantasy képregénysorozatunk legújabb száma, a Seraph című epizód. A történetfolyamunk első nagy fejezetét lezáró képregény ezúttal 32 oldalon jelenik majd meg, ismét wraparound borítóval és current size méretben.

A Bloodlust 4. számában Rachel élete legveszélyesebb küldetésére indul. Mialatt megbízói után kutakodott, rájött az újjászervezett Tisztogatókkal kapcsolatos hazugságokra és kérdőre vonta operátorát, Zero-t. Miután a rejtélyes hacker igazolta a nő sejtéseit, elárulta, hogy az egyetlen kiút mindkettejük számára, ha kiiktatják az őket is megfigyelő Seraph nevű műholdrendszert. Rachel belemegy Zero tervébe és nekiindul, hogy megsemmisítse a Seraph szerverét. A tét nem kicsi: vagy elnyerik a szabadságot vagy a biztos halál vár rájuk.

Megvásárolható közvetlen a szerzőktől, illetve képregényes rendezvényeken kívül a Fantasmania bemutatótermében (1082 Budapest, Üllői út 66/c), valamint a geekparadise.hu webshopban.

További infók a Facebookon...
...és a Bloodlust weboldalán.

Kedvcsináló videó a Seraph című képregényhez.


További adatok:
Cím: Bloodlust #4 - Seraph
Szerzők: Fábián Péter, Kozmajer Viktor (interjú az alkotókkal)
Kiadó: Szerzői képregény
Ár: 1600 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 32 oldal
Megjelenés: 2018.05.13. (14. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál)
ISBN: 978-615-80993-0-1

A sorozat korábbi részeiről itt olvashatsz ismertetőt.

bl4ser00.jpg

bl4ser002.jpg

bl4ser01.jpg

 Az információkért és a képekért köszönet a Bloodlust Comicsnak!

F.I.O.K.

A bejegyzés trackback címe:

https://randomkult.blog.hu/api/trackback/id/tr5013894774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása