AZ ALKOTÓ SZÁNDÉK DICSÉRETE - Szujó Norbert blogja

RANDOMKULT

KÉPTELEN TÖRTÉNETEK, MÁSVILÁGI MESÉK (AJÁNLÓ)

Plusz: akciós előrendelési ajánlat (november 30. éjfélig)

2018. november 28. - Szujó Norbert

keptelen_tortenetek.jpg

Most vasárnap (2018.12.02.) rendezik meg az idei Hungarocomix képregényes eseményt, amelyen ott lesz a magyar képregényes színtér színe-java. Mivel közeleg a megjelenés és egy rendkívüli akció is kapcsolódik hozzá, most a Kaméleon Komix (Világvégi mesék, Mesék az ágy alól) kiadványát mutatnám be. De természetesen sok más, érdekes megjelenés várható a rendezvényre és a külföldi csemegék kedvelői sem maradnak karácsonyi ajándék nélkül.

A rendezvényről minden részletet megtalálsz, ha ide kattintasz!

A Képtelen történetek, másvilági mesék egy különleges antológia, ami kicsit elrugaszkodik a kiadó megszokott koncepciójától, ugyanis ezúttal főleg nem képregények, hanem hazai képregnyalkotók zsánerirodalmi művei kapnak helyet a tetszetős kiadványban.

OLVASS BELE A KIADVÁNYBA! KATTINTS IDE!

Az már ebből a pár mintaoldalból is kiderül, hogy a Képtelen történetekben jól megfér egymás mellett a borzongató horror, a ponyva-scifi, a kaland és a humor. A novellák alkotói között szerepel például Lakatos István (Lencsilány, Mesék az ágy alól), Szűcs Gyula (Café Postnuclear, a Kaméleon Komix feje), Tálosi András (Vadregény, az Epicline főszerkesztője, a Goobo kiadó feje), vagy Varga Bálint Bánk (Nekronin, Unseen Domains: Bukottak).

Részletes tartalom a Kaméleon Komix facebook-oldalán olvasható!

Természetesen képregény is lesz a kötetben, nem is egy! Az egyikből még a Képtelen történetek (és szerintem a Café Postnuclear) misztikus eredetére is fény derül. A rajzos kalandokról Wajzer Csaba, Békefi Tamás és Békefi Ákos gondoskodik, valamint a novellákat illusztrációk vezetik fel. A borítókép Tikos Péter munkája.

A Képtelen történetek, másvilági mesék tehát 2018. december 2.-án jelenik meg a Hungarocomixon! Ára: 3390 Ft

Azonban egy előrendelési akció keretében most jóval olcsóbban a Tiéd lehet!

Jelezd előrendelési szándékod a kameleonkomix.gmail.com e-mail címen és vedd át személyesen a kiadványt, a Hungarocomixon, mindössze 2500 Ft-ért!

Ez egyszeri ajánlat és kizárólag a Hungarocomixon való átvételre érvényes! NE HAGYD KI!!

Természetesen én is beszerzek egy példányt és olvasmányélményemről boldogan beszámolok majd itt, a RandomKulton!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://randomkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8714400082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása