AZ ALKOTÓ SZÁNDÉK DICSÉRETE - Szujó Norbert blogja

RANDOMKULT

Újabb Awesome lehetőség a jótékonykodásra (és Te sem jársz rosszul!)

2019. december 11. - Szujó Norbert

Pápai Gábor, alias Awesomniac nem először tesz azért, hogy a rajzokért, képregényekért és úgy általában a pop-kultúráért rajongó közönsége aktívan tegyen mások jólétéért, boldogságáért. Persze tennénk mi alapból is, de ha frankó cuccokkal gazdagíthatjuk gyűjteményünket, az még inkább awesome!

A grafikus, Pápai Gábor felhívása:

Inktober 2019 - Tales of Awesome - Az eredeti rajzok mind megvásárolhatóak egy jótékonysági árverés keretén belül. Méretük A4. Kezdőösszeg/ rajz: 1500,- Ft, licitlépcső: 500,- Ft. Az árverés vége: 2019 12. 14., 15:00 óra. Licitálni az adott kép alatt lehet hozzászólás formájában. Átvétel Budapest és Keszthely. Minden képet névre szólóan dedikálok! A rajzokból befolyt teljes összeg egy hátrányos helyzetű gyermekeket tanító iskolának kerül majd átutalásra! Köszönöm nektek, hogy szebbé teszitek pár gyerek Karácsonyát!

CSAK AZ AWESOMNIAC FACEBOOK-OLDALÁN MEGJELENT, EREDETI POSZTBAN MEGTEKINTHETŐ KÉPEK ALATT TEHETŐ ÉRVÉNYES AJÁNLAT! KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

Maga a Tales of Awesome kiadvány a 2019-es Inktober kihívásra készült rajzokat tartalmazza. Érdekessége, hogy a különböző hívószavakra készült rajzok egy egységes, sci-fi/horror történetet alkotnak.

Ízelítő a Tales of Awesome-ból:

Míg a jótékonysági árverés tárgyai az eredeti rajzok, addig ettől függetlenül még a limitált példányszámban kinyomott füzet is megvásárolható, képregényes rendezvényeken átvehető! Írj üzenetet a Awesomniac facebook-oldalon keresztül, ha érdekel a dolog.

Mivel Pápai Gábor a F.I.O.K. (Fantasztikus Irodalmi Olvasói Kör) oszlopos tagja, egy a fantasztikus irodalmi közösséget is megmozgató akcióval is kedveskedik. Egy bizonyos jelige bemondásával a Tales of Awesome akciós áron vásárolható meg! A jelige kiderül a F.I.O.K. vonatkozó bejegyzéseiből.

De ezzel még nincs vége a jó híreknek:

Awesomniac szóban forgó, valamint néhány korábbi kiadványa megvásárolható lesz, az Awesome rajzos jótékonykodáson, amely 2019. december 21-én, a Vault37 AcadeBar-ban kerül megrendezésre. Itt az aukció során bezsebelt rajzokat is át lehet venni, de lesz tombola is.
AZ ESEMÉNY FACEBOOK-OLDALA.

Mit is mondhatnék még? Ennél jobb alkalom ritkán adódik, hogy új darabokkal bővítsük gyűjteményünket, miközben másoknak is örömet okozunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://randomkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3115347816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása